Kozijnenmetvoordeel.nl

Kozijnen tegen een zacht prijsje


Voordelen voor bouwbedrijven

Als leverancier van kunststof kozijnen, puien en deuren bedienen wij vele zakelijke klanten verspreid over heel Nederland

Gewenste uitvoeringen in aluminium of hout zijn tevens mogelijk.

Hieronder de belangrijkste zaken op een rij.  
 
Vlak of verdiept profiel

Vlakke profielen worden ge-assembleert van het Duitse merk REHAU 80 mm diep met 5 isolatie kamers

Houtnerf motief, ventilatie roosters, horren, rolluiken, roeden zijn leverbaar in deze 2 soorten profielen.

Zie voor meer informatie onder de rubriek PRODUCTEN.

Scherpe prijs

Een lagere inkoopprijs betekent meer marge voor uw bedrijf. Wij weten dat dat zeer belangrijk is voor uw aannemers/klussenbedrijf. Vandaar onze uitnodiging: doe uw voordeel hier aan, net als de velen die u reeds voorgegaan zijn. Uw lagere inkoopprijzen zullen uw verbazen.

Stuur uw tekening door met de gewenste maatvoering en de gewenste specificaties. U krijgt van ons dan vaak binnen een week een duidelijke tekening (Voorbeelden) van de fabriek, waarmee u als bedrijf ook nog eens op een professionele wijze uw klanten gaat voorzien van een op maat gedetailleerde tekening dat tevens een meerwaarde betekend voor de totale uitstraling van uw bedrijf.

Goede service

Duidelijkheid en korte lijnen zorgen voor vertrouwen naar zowel u als uw klanten toe.

Snelle levertijd

Kozijnen met de meest gekozen kleuren zijn over het algemeen binnen 5 weken geleverd. Verdiepte profielen en luxe houten uitvoeringen kunnen iets langer duren, maar is afhankelijk van de totale order omvang.

Bezorgen in heel Nederland

Wij leveren uw bestelling af in heel Nederland. Waddeneilanden in overleg. Zelfs levering in andere landen levert  geen probleem voor ons op.

Overige ondersteuning

Twijfelt u over de maatvoering van de te bestellen kozijnen? U kunt ons laten inmeten op locatie. Indien gewenst kunt u ook de gehele montage uitbesteden.

Of heeft u ondersteuning nodig in een opdracht in welk opzicht dan ook ? Wij denken graag met u mee.

Garanties en voorwaarden

U krijgt een standaard fabrieksgarantie geleverd met een certificaat. Zie voor de bepalingen de algemene voorwaarden, of door hier te klikken